Munka, vadász és horgászruha webáruház

0
Keresztnév mező kitöltése kötelező!
Vezeték név mező kitöltése kötelező!
Nem szabványos e-mail cím!
Email cím mező kitöltése kötelező!
Az e-mail cím már foglalt!
Jelszó mező kitöltése kötelező!
Érvényes jelszót kell megadni!
6 vagy több karakter kell a jelszónak!
16 vagy kevesebb karaktert kell megadni!
A két jelszó mező tartalma nem egyezik!
A vásárlási feltételek még nincsenek elfogadva!
Kérem az adatkezelési szabályainkat ismerje meg és fogadja el!
Ismeretlen hiba!
Sajnos valamelyik azonosító nem stimmel!
Nincs megerősítve a regisztrációja.
Az adminnak is meg kell erősítenie a regisztrációt!
Az adminisztrátor átmenetileg letiltotta a bejelentkezési lehetőségét!

Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a Munka és vadászruha webshop vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
Schipp Attila E.v
Székhelye:7735 Himesháza Petőfi Sándor utca 41
Telephelye:7700 Mohács Pécsi út 61
Cég adószáma: 65137796-2-22
Nyilvántartási szám:13495672
Statisztikai számjele:65137796477123102
Bankszámlaszám: Mohácsi Takarék Bank:50400058-11094889
Képviselő:Schipp Attila E.v
Telefonszám: +36308501883

Mohácsi boltunk nyitvatartási ideje:

Hétfő - Szombat : 9 - 19

Vasárnap : 9-17

E-mail:info@munkaesvadaszruha.hu

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Webshopom webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben
- - Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel vagy banki előreutalással, futárszolgálattal történő szállítással,
- Külföldre történő szállítás esetén kizárólag bankkártyával.

Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg faxon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
Webshopom webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Webshopom webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk. A mindenkor érvényes szállítási díjak felszámításával.
Szállítási költségek:
Előre fizetés esetén 1.400 forint/csomag
Utánvéttel történő fizetés esetén 1.990 forint/csomag

Elöre utalás illetve PayPAL FÍZETÉS esetén utánvét összeg NINCS

A megrendelt termékek ellenértékét és a futárszolgálat költséget, a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel. Amennyiben Ön a GLS futárszolgálat szállítást választotta megrendelésének elküldésekor.
A csomagban megtalálható számla tartalmazza a futárszolgálat költséget, és a termékek részletezését is.Szállítási határidő: A megrendelést követő munkanap adjuk át a futárszolgálatnak a csomagot, a GLS maximum 2-4 munkanap alatt kézbesíti a megadott címre.
Ettől eltérés lehetséges, melyről minden esetben értesítjük ügyfeleinket...

Garancia:
Az eladó az általa eladott termékekre általánosan, az átvételtől számított 6 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és annak időtartama az adott termék garanciajegyén van feltüntetve.
A minőségi reklamációkra a jogszabály, a jogi személyek közötti gazdasági cselekmények esetében, 6 hónap szavatosságot ír elő. Téves tehát a garancia, mint jogorvoslat kérése illetve a 6 hónapnál hosszabb szavatosság alkalmazása.A szavatosság nem vonatkozik, - ha már használatba vették a terméket – a húzózárra, patentokra, csatokra, gombokra.

Minden reklamáció alapja a kitisztított termék.Lábbelit szennyeződés mentesen (talpán is) és szellőztetve veszünk át. A piszkos elhanyagolt terméket érdemi vizsgálat nélkül visszautasítjuk.

A szavatosság érvényesítésének alapja a kárelhárítási kötelezettség betartása. Ez nemcsak azt jelenti, hogy a karbantartási tevékenységet el kell végezni, hanem azt is, hogy a hiba észlelésekor a Lábbeli használatát fel kell függeszteni, mert a további használat növeli a hiba mértékét, és teljesen selejté teheti a kifogásolt eszközt.

 

Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy a kötelező napi karbantartás valamint a nem megfelelő használat a szavatossági jogosultság elvesztésével jár.Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a info@munkaesvadaszruha.hu címen.